miercuri, 23 ianuarie 2013

Noul catalog Oriflame

Publicat de danyrolux la 1/23/2013 11:48:00 a.m.


Oriflame ofera si luna aceasta produse noi femeilor care doresc sa isi mentina sau sa-si ingrijeasca frumusetea.

Astfel,  frumusetea naturala, luciu si culoarea sunt redate prin rujurile in diferite nuante, rezistente si extrem de hidratante. Aceste produse sunt indragite si de catre celebritatile de la Hollywood, Demi Moore fiind printre cele care au dat numele rujului Oriflame: More by Demi!

Tot din aceasta gama fac parte si fardurile de pleoape, blush-ul, cele doua luciuri de buze si iluminatorul care se regasesc in eleganta trusa de machiaj. Pentru o piele ferma si straluctoare actrita ne recomanda crema de dus si untul de corp More.

Tot in catalogul Oriflame valabil in luna ianuarie si februarie 2013 ne putem bucura  si de cadouri minunate, iar daca dorim sa ne surprindem persoana iubita putem comanda produsele destinate Zilei Indragostitilor, insa si alte produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, produse de make-up si parfumuri.

Rasfoieste catalogul de mai jos folosind functia 'Expand / Fullscreen', decide ce cadouri vrei sa faci (tie si celor dragi)  si comanda produsele la 0721/575.119. (Cristina). Te asteptam de asemenea cu drag pentru discutii si in grupul femeilor cu initiativa - https://www.facebook.com/groups/oriflamefocsani. Daca doresti sa te alaturi echipei noastre citeste acest articol.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux