luni, 28 ianuarie 2013

Tycoon - Unii barbati sunt nascuti pentru a conduce...

Publicat de danyrolux la 1/28/2013 03:10:00 p.m.

Unii barbaţi sunt născuţi pentru a conduce...

Există un anume tip de bărbat care afişează o extraordinară încredere de sine şi emană o aura de putere şi sofisticare. Atunci când îşi face apariţia într-o încăpere, totul din jur se estompează. Are încredere în instinctele sale şi nu face niciodată vreun pas greşit. Este recunoscut pentru şarmul şi gusturile sale impecabile. Atrăgător, degajat şi admirat de toţi – acest bărbat este inspiraţia ultimului parfum bărbătesc lansat de Oriflame, apa de toaletă Tycoon.

Cu un amestec îndrăzneţ de acorduri marine, briză scăldată în razele soarelui şi ambră neagră, apa de toaletă Tycoon este o celebrare adusă bărbatului de succes şi stilului său de invidiat. Proaspăt şi totuşi enigmatic, Tycoon evocă lejeritatea rece a unui bărbat care ăşi stabileşte ţeluri înalte şi căruia nu îi este teamă să îşi assume riscuri calculate. Eleganta salvie rusească şi lemnul de santal conferă acestui parfum o atingere aromatic, în timp ce acordurile de piele şi vetiver scot în evidenţă senzualitatea notelor de bază.

Designul minimalist al sticlei Tycoon reflect atitudinea emblematică a unui lider. Tăieturile netede şi fine ale sticlei de un albastru rafinat, împreună cu capacul argintiu, captează esenţa unui bărbat de succes, puterea şi încrederea de sine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux