joi, 24 ianuarie 2013

Valerie Aflalo este noul expert fashion al Oriflame

Publicat de danyrolux la 1/24/2013 09:06:00 a.m.


Suntem convinşi că, până acum, ai aflat deja noutăţile: superba fost model şi Miss Suedia, acum designer renumit de modă, Valerie Aflalo, este noul expert fashion al Oriflame.

Valerie a colaborat cu echipa noastră specializată în accesorii, pentru a-ţi oferi produse care se încadrează în cele mai stylish tendinţe, direct de pe podiumurile de prezentare. De asemenea, în acest an, Valerie va crea special pentru tine câteva colecţii exclusiviste,
Împreună cu Oriflame, Valerie Aflalo a ales cu atenţie câteva dintre cele mai stylish tendinţe ale acestui sezon. Vei descoperi câteva colecţii absolut încântătoare, cu o mulţime de culori. Iată câteva dintre preferatele noastre.

Griul este noul negru
Bun-venit, primăvară! Lasă deoparte hainele negre şi grele pe care le-ai purtat întreaga iarnă şi încearcă ceva nou! Griul este la fel de permisiv ca şi negrul în privinţa combinaţiilor de culori, având avantajul de a înveseli o ţinută. Am creat o colecţie cu texturi minunate, catifelate, cu detalii subtile şi piele de culoare gri – sperăm să îţi placă la fel de mult cât ne place şi nouă.
Un truc de la Valerie: “Nu te feri să experimentezi combinaţii noi de culori – dacă păstrezi delicateţea şi feminitatea, nu ai cum să greşeşti.”

Pliseuri de primăvară
Valerie apelează des la tehnica plisării şi creponării în crearea colecţiilor de haine, întrucât conferă un aspect final delicat şi feminin, ce adaugă în acelaşi timp un detaliu interesant lucrurilor de bază. Tehnica de creponare pe accesorii este din ce în ce mai întâlnită în ultima perioadă, de la designeri de top couture, până la moda străzii.
Ne-a plăcut atât de mult acest trend, încât am decis să îl asociem uneia dintre cele mai îndrăgite culori a primăverii – roz deschis, pe care îl poţi asorta cu orice ai în garderobă.
Valerie are un truc foarte util atunci când vine vorba de modă:
“Dacă găseşti ceva ce îţi place, cumpără-l în toate culorile. În felul acesta, vei crea diversitate look-urilor tale”

Iat-o pe Valerie:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux