vineri, 26 aprilie 2013

Ruj Giordani Gold Voluptuous

Publicat de Dan Stefan la 4/26/2013 09:43:00 a.m.

Buze instantaneu mai pline, culoare şi strălucire
Îţi prezentăm Giordani Gold Voluptuous, un ruj sofisticat, într-un ambalaj fin. Gestul aplicării este de un rafinament aparte, iar formula este extrem de confortabilă*. Acum te poţi bucura de aspectul superb al buzelor senzuale, minunat hidratate, îmbrăcate în culoare şi strălucire incredibile.

Confort şi strălucire, efect de volum 
Rujul Voluptuous aderează perfect la suprafaţa buzelor, pentru o senzaţie intensă de confort. În acelaşi timp, îmbracă buzele într-un văl de culoare şi luciu multifaţetat, care creează senzaţia optică de buze mai pline, cu strălucire spectaculoasă. Majoritatea femeilor care au încercat rujul Voluptuous au spus că senzaţia de a-l avea pe buze este atât de plăcută, încât ar schimba rujul pe care obişnuiau să îl poarte.

Hidratare intensă, pentru volum din interior 
Complexul de înaltă performanţă Hydra Full hidratează instantaneu buzele şi le amplifică volumul din interior – este demonstrat clinic faptul că această formulă contribuie la hidratarea intensă şi de durată a buzelor **. Combinaţia de agenţi hidratanţi puternici şi tri-peptide contribuie la hidratarea intensă a buzelor şi amplificarea volumului acestora prin umplerea spaţiilor dintre fibrele de colagen şi elastină de pe stratul exterior al pielii. În combinaţie cu luciul intens al rujului Voluptuous, buzele capătă un aspect mai plin şi sunt hidratate pe o durată lungă de timp. După ce au purtat rujul Voluptuous timp de o săptămână, majoritatea femeilor au fost de acord că îşi simt buzele hidratate, mai pline, cu aspect întinerit.

Paletă luxoasă de nuanţe 
Rujul Giordani Gold Voluptuous este disponibil în zece nuanţe luxoase, sofisticate şi uşor de asortat. Mai mult ca siur orice femeie va descoperi culoarea perfectă.Ruj Giordani Gold Voluptuous 
Giordani Gold Voluptuous Lipstick


Îmbracă-ţi buzele într-un văl de culoare lucioasă, cu strălucire multifaţetată. Cu formula sa delicată, acest ruj se întinde uniform, gestul aplicării având un rafinament aparte. Complexul unic HydraFull contribuie la hidratarea buzelor timp de 8h, fapt demonstrat clinic. Rezultatul final? Buze mai pline, mai senzuale, cu adevărat fascinante. 

Cantitate: 3.3 g
Pret redus: 25,99 lei
Pret normal: 39 lei

Pretul redus este valabil doar in perioada 15 aprilie, ora 06:00 - 6 mai 2013, ora 18:00. (perioada de valabilitate a catalogului Oriflame C6 / 2013)

Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux