luni, 1 iulie 2013

Sarbatorim peste 3 milioane de fani pe Facebook!

Publicat de danyrolux la 7/01/2013 11:12:00 a.m.

Cu peste 3 milioane de fani, Oriflame este acum una dintre primele 20 de companii din segmentul frumuseţe şi sănătate pe Facebook și numărul 1 între companiile cu vânzăre directă. 

Numărul nostru de fani a crescut constant pe parcursul celor 3 ani în care am fost activi pe această reţea de socializare.

Motivul succesului nostru constă în faptul că oferim fanilor sfaturi de frumusețe, tutoriale de machiaj, materiale video și alte forme de conținut care îi implică și îi încurajează să interacționeze cu postările noastre.

Ori de câte ori fanii noștri postează un comentariu, dau “like” sau “share” postărilor noastre, suntem mai aproape de reţeaua lor de prieteni şi din ce în ce mai vizibil pe acest canal. Astfel, cu ajutorul fanilor noștri, putem atinge până la 400 de milioane de oameni din toată lumea, având astfel posibilitatea să atragem noi consultanţi, dar și fani ai paginii noastre.

Dacă nu ești deja fan, te aşteptăm pe pagina noastră http://www.facebook.com/oriflame, pentru a vedea cele mai noi informaţii şi trucuri despre frumuseţe! Nu uita să apeşi butonul “Like”!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux