marți, 26 martie 2013

Personalizeaza-ti genele cu noua Mascara Volume Build

Publicat de danyrolux la 3/26/2013 01:18:00 p.m.

Primul rimel Oriflame care face posibilă creşterea graduală a volumului, combinând formula Mega brush şi VoluFlex, care îţi ţine genele flexibile, strat după strat. 

“Vreau ca genele mele să fie pregătite pentru orice situaţie”
                                                               Malin Åkerman, actriţă Hollywood

Stratifică-ţi genele cu uimitoarea mascara Volume Build, cea mai nouă şi mai performantă mascara pentru volum de la Oriflame, a cărei ambasadoare este actriţa hollywood-iană Malin Åkerman. Cu peria sa imensa şi formula flexibilă unică, poţi crea un look cu adevărat personalizat pentru genele tale, re-aplicând – în orice moment – noi şi noi straturi, pentru o varietate de volume.

O singură perie, volum optim
 
Formula avansată Volu-Flex a mascarei Volume Build îţi oferă posibilităţi nelimitate de a crea volum prin aplicări nelimitate. Pentru gene care rămân catifelate chiar şi după ce produsul s-a uscat, Volume Build face în aşa fel încât fiecare strat să se aplice la fel ca primul. Folosind partea cu peri lungi, obţii separare şi mega-volum, iar partea cu peri scurţi te va ajuta să creezi straturi şi mai îndrăzneţe de volum personalizat. 

Volumul pe care ţi-l doreşti – oricând ţi-l doreşti!
Strat după strat, vei trece de la eleganţa din timpul zilei la efectul glamour de seară. Peria de dimensiuni mari te asigură că nu trebuie să-ţi faci griji în legatură cu aspectul genelor (pentru că mascara nu se adună şi nu este casantă) şi că poţi să continui să-ţi construieşti look-ul în nuanţe de negru sau de prună, fără nicio problemă!* Îmbracă genele într-un singur strat pentru a crea un look sofisticat sau, dacă îţi doreşti să obţii efectul WOW, adaugă până la patru straturi pentru un efect fabulos de gene false.


Malin se întoarce
După debutul cu Oriflame de anul trecut, vedeta hollywood-iană Malin Åkerman este ambasadoarea mascarei Volume Build Mascara, dând volum nu doar genelor ei, ci şi legăturii pe care o are cu brandul.

Malin spune: “Fiind actriţă, trebuie să fiu pregătită pentru orice situaţie, aşa că m-am îndrăgostit de noua mascara de la Oriflame, Volume Build. Genele mele sofisticate şi discrete devin deodată glam şi absolut captivante. Este noul produs esenţial în geanta mea!”

Mascara Volume Build este disponibilă începând din campania 5 (25.03 – 14.04), cu preţul de lansare de 14,99 lei. Comanda acum!




Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux