vineri, 12 aprilie 2013

Tendinte in machiajul de primavara-vara 2013, cu Frederique

Publicat de danyrolux la 4/12/2013 11:40:00 a.m.


La Oriflame, frumuseţea şi îngrijirea personală ne inspiră zi de zi! De aceea, ne gândim în permanenţă la produse  inovatoare, care să îţi servească drept ghid de frumuseţe și să îţi pună în valoare feminitatea. Citeşte aici cele mai apreciate sfaturi de beauty, de la expertul nostru, Frederique!


Sprâncenele evidenţiate sunt hot în sezonul primăvară-vară 2013!
Conferă-le sprâncenelor un aspect mai îndrăzneţ, folosind capătul maro al creionului Double Trouble 20422 Mocha Loca. Umple golurile dintre fire prin mişcări scurte şi, cu ajutorul unei periuţe curate de la un rimel mai vechi, piaptănă sprâncelene în sus, apoi în exterior. Pentru a obţine încărcarea optimă, îţi recomand să construieşti gradual culoarea şi forma.
Cum pot să evit acel aspect”crăpat” al machiajului?

Cea mai comună cauză a transformării machiajului într-unul cu aspect “crăpat” este folosirea unei cantităţi prea mari de produs! Aplică fondul de ten în straturi fine şi nu pe toată faţa, ci doar pe acele zone unde este necesar. De obicei, asta presupune să începi din centrul feţei şi să continui spre exterior. Aplică doar atâta produs cât este necesar pentru a obţine un aspect neted şi o nuanţă uniformă a tenului. Acelaşi lucru este valabil şi pentru pudră. Decât să îţi acoperi întreaga faţă cu pudră, aplică doar acolo unde este nevoie – în strat fin şi exclusiv când este necesar.
 
Sa asortez sau nu?
Sunt adesea întrebată dacă trebuie asortată culoarea buzelor cu cea a lacului de unghii. Ei bine, dacă ai văzut noua noastră colecţie Vinyl, cu luciu de buze şi ojă, atunci ai deja răspunsul! Folosirea aceleiaşi nuanţe pentru buze şi unghii adaugă un plus de stil, motiv pentru care a tehnica fost adoptată de mulţi designeri pentru prezentările colecţiilor din acest an. Nuanţa clasică de roşu, intens recomandată sezonul acesta, nu se potriveşte neapărat oricui. Tocmai de aceea, am creat un roşu care se potriveşte marii majorităţi a nuanţelor de ten. Încă nu te-am convins? Încearcă una dintre nuanţele superbe şi intense din această gamă. Deci, nu mai sta pe gânduri, asortează.
 
Linii perfecte cu metaliner
Metaliner – tuşul nostru lichid metalic – are un aplicator care conferă mult mai multă precizie decât o pensulă. Se întinde uniform, lăsând în urmă o linie precisă, curată. Dacă îţi este dificil să obţii o linie perfectă, încearcă acest truc: din loc în loc, de-a lungul liniei genelor, fă puncte cu vârful aplicatorului, pe care ulterior le uneşti. Ca la orice machiaj, practica te ajută să obţii perfecţiunea!
 
Gene perfecte, nelipite intre ele
Uneori, indiferent cât de atentă eşti la aplicarea rimelului, sfârşeşti prin a avea pete sau gene lipite! Un truc pe care îl folosesc este să reciclez peria de la un rimel mai vechi, pe care o folosesc pentru a pieptăna genele. Când ai terminat un rimel, curăţă-i pensula cu demachiant, apoi cu apă caldă şi săpun. După ce se usucă, o poţi folosi. Aplică rimelul ca de obicei, apoi piaptănă genele cu periuţa curată, înainte ca rimelul să se usuce. Gene perfecte, nelipite între ele!
 
Fii creativa folosind creioanele pentru conturul buzelor
Creioanele VeryMe pentru conturul buzelor sunt perfecte pentru a crea un contur îngrijit al buzelor înainte de aplicarea rujului – vei obţine un aspect professional şi, mai mult, previne întinderea rujului. Textura cremoasă şi catifelată le face în acelaşi timp foarte versatile. Încearcă să aplici creionul pe toată suprafaţa buzelor, înainte de ruj – va conferi un plus de rezistenţă machiajului buzelor. Sau încearcă să îl aplici pe toată suprafaţa buzelor înainte de gloss, pentru o culoare incredibilă!
 
Gene extravagante!
Pentru aspect cu totul inedit al genelor, perfect pentru o seară petrecută în club, combină rimelul negru Fat Lash cu una dintre nuanţele de albastru, argintiu sau verde ale rimelului Fat Lash Funky Mascara. Aplică nuanţa neagră la baza genelor, iar rimelul colorat doar pe vârfuri. Arată fantastic!
 
Buze tocmai bune de sarutat
Foloseşte constant Incredibalm 20396 pentru a avea întreaga vară buze numai bune de sărutat! Conţine agenţi de îngrijire, vitamina E hidratantă şi ulei de jojoba. În plus, are o nuanţă delicată de roz, care arată excelent purtată ca atare. Alternativ, îl poţi folosi doar pe post de balsam, sub luciu de buze sau ruj.
 
5 trucuri excelente pentru creionul fard pentru ochi Very Me!
1. Aplică White 24269 în colţul intern al ochilor, pentru mai multă luminozitate şi pentru amplificarea privirii.
2. Pentru efect maxim, combină o nuanţă deschisă cu una închisă. Aplică nuanţa deschisă pe pleoapă şi în jurul colţului intern al ochiului, iar nuanţa închisă în pliul pleoapei şi în colţul extern al ochiului.
3. Creează diverse combinaţii de culori! Preferatele mele sunt 24269 White + 24273 Black / 24270 Pink + 24721 Burgundy / 24270 Pink + 24272 Brown.       
4. Foloseşte creionul fard pentru a contura ochii – sunt foarte cremoase şi creează un focus delicat pe privire.
5. Dacă alegi culori metalice pentru ochi, creează restul machiajului cât mai simplu, axat pe nuanţe mate.
 
Adaugă extra-dimensiune luciului de buze Peach Me Perfect!
Da, luciul de buze Peach Me Perfect arată (şi miorase) excelent! Dacă însă îţi doreşti un aspect al buzelor mai plin şi mai apetisant, aplică puţina cremă colorată pentru faţă Peach Me Perfect pe centrul buzelor, înainte de gloss.
 
Cum ar trebui să aplic fardul de obraz?
1. Curăţă tenul şi hidratează-l, după care aplică fond de ten şi pudră.
2. Ia fard de obraz pe pensulă şi scutură pentru a înlătura excesul.
3. Zâmbeşte-ţi în oglindă pentru a dezvălui partea proeminentă a pomeţilor.
4. Pudrează delicat pomeţii cu pensula pe care ai luat fard de obraz, începând din zona proeminentă şi continuând ascendent şi în exterior, spre tâmple.
5. Întinde bine prin mişcări ascendente exterioare.
 
După ce trece iarna, tenul meu este tern şi lipsit de luminozitate. Cum îl pot face să arate strălucitor?
Un truc pe care l-am folosit pentru a reda tonusul pielii mele este de a ilumina anumite zone ale feţei, folosind crema colorată pentru faţă Peach Me Glow. 

1. Aplică fond de ten Smoothie pe întregul ten. 
2. Aplică apoi câteva puncte de Peach Me Perfect în formă de V, de la arcada, chiar deasupra sprâncenei, spre tâmplă şi în exterior. Continua circular, până ajungi în partea de sus a pomeţilor. Amestecă nuanţa cu degetul inelar, pentru a obţine aspectul dorit. 
3. Foloseşte aceeaşi metodă pentru a aplica Peach Me Perfect şi pe centrul frunţii, pe nas şi în mijlocul bărbiei.
 
Întotdeauna arăt la fel, indiferent de produsele pe care le folosesc. Unde greşesc?
Pentru a crea într-adevăr un look nou, trebuie să renunţi la rutina zilnică. În loc să aplici produsele de machiaj în acelaşi mod, experimentează ceva nou! Pune accentul pe o singură trăsătură (buze / ochi / sprâncene / gene / obraji) - vei fi uimită cât de diferit vei arăta!


Produsele de machiaj au un termen de valabilitate?
Toate produsele de machiaj au un termen de valabilitate. Chiar dacă produsul pare în regulă, poate conţine bacterii, aşa că trebuie aruncat atunci când expiră. Dacă te uiţi atent pe ambalaj, vei găsi o imagine mică a unui recipient deschis, care îţi spune perioada de valabilitate ideală a produsului, dupa momentul deschiderii. Nu aştepta ca rimelul să se usuce sau rujul să capete un miros neplăcut! 

Iată un ghid de valabilitate pentru câteva dintre cele mai populare produse Very Me:

Mascara Lash Fat - 4 luni
Clickit creion de contur de ochi - 6 luni
Double Trouble creion de ochi - 3-5 ani
Oh My luciu de buze - 2-3 ani
Ruj Lipmania - 2-3 ani
Fond de ten Smoothie - 12 luni
Corector Cover Up - 12 luni
Peach Me Perfect – 12 luni
Eye Envy fard – 12-14 luni
 
Ce pot face pentru ca genele mele subţiri să capete mai mult volum?
Pentru a conferi volum genelor, înainte de aplicarea rimelului pentru volum Fat Mascara Lash, aplică o linie subţire neagră pe pleoapă. Foloseşte creionul de ochi Clickit, urmărind linia genelor superioare.
 
Cum pot alege nuanţa potrivită a fondului de ten?
Fondul de ten trebuie să "dispară" în pielea ta, nu să fie evident. Alege întotdeauna o nuanţă cât mai aproape de culoarea naturală a pielii. Pentru a alege nuanţa potrivită din catalog, uită-te în oglindă, ţine fondul de ten Smoothie lângă obraz şi selectează cea mai apropiată culoare de cea naturală a tenului tău. Dacă nu eşti încă sigură, discută cu consultantul tău, care are o paletă de mostre. Acesta te poate sfătui mai bine în alegerea culorii care ţi se potriveşte.
 
Cum pot face ca buzele să aibă mai mult volum?
Pentru a conferi volum buzelor, aplică puţin luciu pe centrul acestora. Luciul meu de buze preferat este Click It 20522 Shimmer sau 20513 Oh My Glitzy.
Care este cea mai bună nuanţă de fard pentru a evidenţia culoarea ochilor?

Cea mai des întâlnită greşeală este aceea de a folosi aceeaşi culoare de fard de pleoape cu cea a ochilor. Asta nu face altceva decât să diminueze impactul şi să “ascundă” frumuseţea ochilor. Ar trebui să alegi culori complementare sau contrastante, care să scoată în evidenţă nuanţa naturală a ochilor.

Ochi albaştri: maro, caramel şi auriu – încearcă Eye Envy 20392 Cocoa Glaze
Ochi căprui: albastru, purpuriu, şampanie, roz – încearcă Eye Envy 20393 Purple Iced
Ochi verzi: roz, mov, burgundi –încearcă Eye Envy 20394 Lady Liliac



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux