miercuri, 10 iulie 2013

Protejeaza-te de razele nocive ale soarelui, folosind noua aplicatie Sun Coach de la Oriflame

Publicat de danyrolux la 7/10/2013 01:50:00 p.m.

Protejează-te de razele nocive ale soarelui, folosind noua aplicaţie Sun Coach de la Oriflame Aplicaţia Sun Coach de la Oriflame a fost creată pentru ca tu să te poţi bucura de soare fără a-ţi face griji că razele acestuia îţi vor afecta pielea. În funcţie de tipul tău de piele şi de locaţia în care te afli, vei primi zilnic recomandări privind produsele de protecţie solară pe care ar trebui să le foloseşti. 

De ce soarele este important? Razele solare ne ajută să producem vitamina D, esenţială pentru sănătatea generală a organismului. Lumina soarelui este de asemenea corelată cu emisia de endorfine, substanţe care ne dau o stare de bine. Astfel, datorită soarelului, suntem mai fericiţi şi mai sănătoşi. 

Cu toate acestea, o expunere excesivă la radiaţiile UV are efecte negative asupra pielii, precum apariţia ridurilor şi creşterea riscului de cancer al pielii. 


Pot fi prevenite aceste efecte negative ale soarelui asupra pielii? Da, prin utilizarea cremelor de soare cu factor de protecţie solară adecvat. Evident, trebuie să ai de asemenea grijă la timpul de expunere la soare. 

Aplicaţia mobilă te va ajuta cu toate aceste lucruri şi îţi va calcula inclusiv timpul corect recomandat de expunere la soare, în funcţie de activitatea pe care o desfăşori. Vei primi de asemenea notificări ce te vor anunţa când este momentul să aplici un nou strat de cremă de proteţie solară şi când este momentul să nu te mai expui la soare. 


Aplicaţia mobilă este gratuită şi disponibilă atât pe Android, cât şi pe iPhone.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux