marți, 10 decembrie 2013

Noile batoane Natural Balance de la Wellness

Publicat de danyrolux la 12/10/2013 08:02:00 a.m.


De ce să alegi o gustare sănătoasă?
Faci parte din grupul persoanelor ce mănâncă maximum trei mese pe zi  - mic dejun, prânz şi cină? Cercetările arată că, prin adăugarea unor gustări sănătoase între mesele principale ale zilei, poţi obţine cu uşurină mari beneficii atât pentru sănătate, cât şi pentru gestionarea greutăţii. Prin creşterea numărului de mese pe zi se vor diminua fluctuaţiile nivelului de zahăr din sânge, iar concentraţia de insulină va preveni senzaţia de foame. Nu în ultimul rând, va reduce „colesterolul rău”.

Atunci când încerci să îţi controlezi greutatea, o alimentaţie bogată în proteine poate fi de mare ajutor. În comparaţie cu grăsimile şi carbohidraţii, proteinele oferă un grad mai mare de saţietate. După o masă bogată în proteine te vei simţi plin pentru o perioadă mai îndelungată de timp, fiindu-ţi astfel mult mai uşor să controlezi pofta de mâncare. Mai mult decât atât, un regim alimentar cu un conţinut mai ridicat de proteine (pentru perioadele cu obiectiv de pierdere în greutate) va ajuta organismul să susţină masa musculară.

Batoanele cu musli sau batoanele cu ciocolată conţin de obicei foarte mult zahăr şi grăsimi, doar 8-10% proteine şi 3-5% fibre. Batoanele Natural Balance de la Wellness by Oriflame sunt bogate în proteine (aproape 20%) şi fibre (aproximativ 10%), având indice glicemic 40. Beneficiile batoanelor - indicele glicemic scăzut, conţinutul ridicat de proteine şi fibre, ingredientele 100 % naturale şi gustul delicios - se datorează pudrei de cacao bogate în antioxidanţi, afinelor, rodiei şi fructelor acai. 

Batonul Natural Balance, cu doar 150 de calorii, este o gustare sănătoasă, în special datorită faptului că nu conţine îndulcitori artificiali, coloranţi şi conservanţi.

Mai mult decât atât, batoanele nu conţin proteine din organisme modificate genetic. Gustul delicios şi textura moale provin din zahăr natural, care are un indice glicemic foarte scăzut.

Batoanele Natural Balance – o gustare sănătoasă pentru o persoană sănătoasă, ca tine!  


Comenzi Oriflame Focsani - Cristina Stefan
Mobil: 0721/575.119 YM ID: cristy.stefan29


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux