vineri, 21 martie 2014

Primavara aceasta propune-ti sa fii in forma!

Publicat de danyrolux la 3/21/2014 08:59:00 a.m.

Practică 4 EXERCIŢII UŞOARE pe care le poţi face acasă
Este scuza pe care mulţi dintre noi au auzit-o sau chiar şi-au spus-o frecvent: vreau să mă menţin în formă, dar nu-mi pot permite un abonament la sală. Deşi un club de sănătate poate fi locul perfect pentru întreţinerea fizică, acesta nu este singurul mod de a te menţine în formă. De fapt, te poţi bucura de o varietate de modalităţi de a face exerciţii fizice acasă ori în aer liber care sunt foarte avantajoase din punct de vedere financiar şi uneori chiar gratis!

Practică EXERCIŢII UŞOARE pe care le poţi face acasă:

8 minute de ÎNCĂLZIRE
Aleargă în pas lejer sau dansează pe piesa preferată timp de 8 minute. Este important să-ţi intensifici pulsul şi să-ţi încălzeşti muşchii.

Exerciţiu pentru muşchii fesieri – fă 15 mişcări cu fiecare picior de 4 ori
Dacă îţi doreşti ca picioarele tale să aibă forme frumoase, nimic nu se potriveşte mai bine ca acest exerciţiu pentru muşchii fesieri! Sprijină-te pe mâini şi genunchi şi ridică uşor piciorul – ai grijă ca genunchiul să rămână flexat tot timpul. Din nou! Din nou! Din nou!

30 secunde de mişcări de bicicletă
Întinde-te pe podea şi atinge cu cotul genunchiul de pe partea opusă. Foloseşte o mişcare similară cu cea a pedalatului pe măsură ce te mişti înainte şi înapoi. Un exerciţiu numai bun pentru abdomen.

3 serii a câte 20 de genuflexiuni
Depărtează picioarele în aşa fel încât deschiderea să fie mai mare decât cea a umerilor. Pune-ţi mâinile în zona capului (pentru a-ţi menţine spatele drept) şi flexează genunchii.Coboară şoldurile mai jos decât linia genunchilor pe cât posibil. Revino în poziţia iniţială şi repetă.


Nu este prea dificil, nu-i aşa?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux