vineri, 12 aprilie 2013

Supele Wellness

Publicat de danyrolux la 4/12/2013 11:11:00 a.m.

Pentru o viaţă sănătoasă oamenii de ştiinţă şi experţii în sănătate recomandă reducerea consumului de carne roşie, de carne procesată şi creşterea aportului de proteine vegetale.

Proteinele vegetale provin din produse crescute într-un mediu ecologic prietenos şi sustenabil. Acesta este şi motivul pentru care am ales să folosim pentru supele Natural Balance de la Wellness by Oriflame trei proteine din surse vegetale.  Ingrediente 100 % naturale.

CE ESTE NOU ÎN COMPARAŢIE CU SHAKE-URILE NATURAL BALANCE?
Supele Natural Balance se servesc calde şi au mai puţine calorii şi proteine decât shake-urile Natural Balance. Prin urmare, supele sunt mai săţioase şi trebuie folosite în mod diferit. La fel ca şi shake-urile Natural Balance, supele Natural Balance au un indice glicemic scăzut care ajută la menţinerea în limite normale a nivelului de zahăr din sânge şi la diminuarea poftei de dulce.

PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII
Supele pot fi servite ca gustare între mese pentru a menţine un nivel ridicat de energie şi concentrare. Pot fi savurate şi ca parte a mesei, împreună cu o salată şi o felie de pâine integrală pentru a obţine un prânz sau o cină satisfăcătoare.

PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE
Serveşte supele împreună cu o salată pentru a înlocui o masă pe zi. Noi îţi recomandăm să înveţi cum să foloseşti grupele de alimente şi modelul de farfurie şi pentru celelalte mese din zi, pentru că atât pierderea în greutate, cât şi menţinerea greutăţii necesită un timp îndelungat pentru deprinderea unor obiceiuri sănătoase. Cu o dietă variată vei reuşi mai uşor să deprinzi aceste obiceiuri. În cazul în care îţi doreşti să slăbeşti, consultă harta pierderii în greutate, unde vei găsi mai multe sfaturi utile.

ASPECTE NUTRIŢIONALE

PROTEINELE
Supele Natural Balance au un conţinut ridicat de proteine, care te vor ajuta să te simţi sătul pe o perioadă de câteva ore. Proteinele provin din trei surse vegetale: mazăre, cartofi şi soia. Combinaţia celor trei asigură un spectru complet de amioacizi.

MICRONUTRIENŢI ŞI FIBRE
Pudra de sparanghel şi spanac din supa cu sparanghel Natural Balance conţine carotenoizi (antioxidanţi), vitamina K, fier şi acid folic. Pudra de roşii din supa de roşii & busuioc Natural Balance conţine licopen şi carotenoizi, antioxidanţi foarte puternici. Supa conţine fibre probiotice solubile în apă, numite inulină. Fibrele solubile în apă se leagă de toxine şi colesterol şi le elimină din corp. Probioticele sunt foarte importante pentru sistemul imunitar, ele asigurând nutriţia optimă pentru flora intestinală.   

REŢETĂ PENTRU TOATĂ FAMILIA
Mulţi dintre noi ducem o viaţă agitată în care găsim cu greu timpul necesar pentru prepararea meselor principale. Îţi oferim o soluţie practică, foarte rapidă, de preparare a unei cine pentru întreaga familie!

Favorita familiei: supă cu aromă de pizza (cantităţi pentru 4 porţii)
Amestecă 220 ml de apă cu 220 ml de lapte degresat şi 2 dl (aproximativ 92 g) de supă pulbere Natural Balance roşii & busuioc. Omogenizează, apoi adu-o la fierbere amestecând din când în când. Adaugă 1 ardei gras galben, tăiat în felii şi 10-15 bucheţele mici de broccoli. Fierbe timp de 5 minute. Se serveşte împreună cu o salată verde şi pâine integrală, opţional cremă de brânză degresată. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Oriflame Focsani - Cristina Stefan Copyright © 2013 Design by Danyrolux